پس از آنکه دولت مالزی اعلام کرد تیک تاک به طور کامل از قوانین محلی پیروی نمیکند، این اپ اشتراک گذاری ویدئو کوتاه تعهد کرد اقداماتی برای مقابله با چالشهای مورد نظر دولت انجام دهد.
اتحادیه آزادیهای مدنی آمریکا اعلام کرد که دولت نمیتواند ممنوعیت کاملی را برای پلتفرم ارتباطی مانند تیکتاک اعمال کند، مگر اینکه برای جلوگیری از آسیب بسیار جدی و فوری به امنیت ملی ضروری باشد.
شبکه اجتماعی «تیک تاک» همزمان با افزایش فشارها بر این شرکت در اتحادیه اروپا و آمریکا اعلام کرد که ساز و کار جدیدی را برای تامین امنیت دادهها در اروپا در نظر گرفته است.
مدیران ارشد تیک تاک و لابی گرهای آنها درباره یک طرح ۱.۵ میلیارد دلاری به نام «پروژه تگزاس» به اعضای کنگره آمریکا، تحلیلگران سازمانهای مشاوره، اطلاع رسانی میکنند.
اپلیکیشن ویدئویی تیکتاک در تلاش برای متقاعد کردن دولت آمریکا برای موافقت با ادامه مالکیت شرکت چینی بایت دنس، پیشنهاد کرده است بیشتر کسب و کارش به صورت مستقل اداره شده و در معرض نظارت بیشتری قرار گیرد.
همزمان با توافق احتمالی که به تیکتاک اجازه خواهد داد فعالیت در آمریکا را حفظ کند، دو سناتور آمریکایی این اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو را ابزار شنود چین خواندند.
تیم امنیت سایبری برای دموکراسی در دانشگاه نیویورک در ادامه عزم جدی برای مدیریت شبکههای اجتماعی در آستانه انتخابات آمریکا، طی یک مطالعه جدی بر روی محتواهای منتشرشده در «تیکتاک»، به بررسی این موضوع پرداخته که این پلتفرم تا چه اندازه با انتشار اخبار جعلی مقابله کرده است.
مدیران ارشد متا، توئیتر، یوتیوب و تیک تاک جلسه استماع ۳ ساعته در مقابل کمیته امنیت داخلی سنا را پشت سر گذاشتند. قانونگذاران تیک تاک را درباره جمع آوری اطلاعات بیومتریک تحت فشار گذاشتند.
رهبران کمیته نظارت مجلس آمریکا از شبکههای اجتماعی بزرگ مانند فیس بوک، توییتر و تیک تاک خواستهاند به سرعت اقداماتی درباره تهدیدهای آنلاین فزاینده علیه نیروهای مجری قانون انجام دهند.
یکی از کمیسیونرهای کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا با بیان نگرانیهای امنیت دیتای مربوط به چین، از اپل و گوگل خواست تیکتاک را از فروشگاههای اپلیکیشن خود حذف کنند.
سناتورهای جمهوریخواه روز جمعه از شو زی چو، مدیر اجرایی تیک تاک پرسیدند چرا این شبکه اجتماعی اجازه انتشار محتوای رسانهای مورد تایید دولت روسیه را داده، اما برخی ویدیوهای دیگر را ممنوع کرده است.
درآمد تبلیغاتی اپلیکیشن ویدیوی کوتاه تیک تاک در سال ۲۰۲۲ احتمالا سه برابر شده و به بیش از ۱۱ میلیارد دلار میرسد و از مجموع درآمد توییتر و اسنپ بالاتر میرود.
ایسنا- تیک تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است، یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای رسانه اجتماعی است که بیش از یک میلیارد کاربر فعال دارد.
تعدادی از دادستانهای کل در ایالات متحده آمریکا قصد دارند در مورد تأثیرات مخرب نرم افزار تیک تاک بر روی سلامت روانی و جسمیکودکان و نوجوانان تحقیق کنند.